Forum, forum ogólnotematyczne, forum młodzieżowe Strona Główna
 Grupy   Szukaj   Użytkownicy   Regulamin   -Rejestracja-   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 
Zgłaszanie postów  •  Galeria mistrzów  •  Kontakt  •  Pomoc  •  Statystyki  •  Kasuj ostrzeżenie  •  Czat forum4you.pl  •  Pozdrowienia
Linki sponsorowane

Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kwestie dotyczące reklamy forum4you.pl
Autor Wiadomość
tb 
Administrator

Wysłany: 2008-03-20, 08:18   Kwestie dotyczące reklamy forum4you.pl

Serdecznie witam narazie dosyć wąskie grono użytkowników wielotematycznego forum4you.pl.
Zaskoczony waszą postawą nie mogłem nie napisać tego posta :).
Otóź z myślą poważnych,inteligentnych dyskusji założyłem te forum,zakupiłem domenkę,przeznaczyłem parę groszy na serwer FTP :).
Chciałem wspomnieć,że co prawda nie udzielam się na tym forum jednak widzę was wszystkich.
Bardzo dziękuje szczególnie takim osobom jak maxx oraz Woocash (przepraszam za błędy w nicku ;) )Może z pozoru wygląda to jakbyście pisali sami do siebie jednak odwalacie kawał dobrej roboty.
Dlaczego?
Ponieważ pomagacie mi w odpowiedniej promocji tegoż forum.
Forum często aktualizowane=forum lubiane bardziej przez Google :).
Atakuję dosyć trudne frazy : forum,forum wielotematyczne,forum młodzieżowe,forum ogólnotematyczne.
Na efekty będzie poczekać jescze trochę czasu jednak jeżeli wasza cierpliwość popłaci to możemy prowadzić forum na wysokim poziomie merytorycznym i wysokiej kulturze użytkowników.
Podsumowując swego czasu analizowałem trochę naszą konkurencje :)
I zdziwiłem się-tematyka podejmowana przez skromną liczbę użytkowników naszego forum jest bardzo ambitna :)
Na koniec chciałbym napisać-
Użytkowniku!Pisząc posta pośrednio pomagasz uzyskać lepszą promocję strony :).

Pozdrawiam
Administrator Techniczny.
Tomek25 :)

Jeżeli macie jakieś pytania to proszę pisać!:)

maxx 

Wysłany: 2008-03-20, 12:21   

Za tego posta naleję ci do kielicha ;)

Trzeba reklamować nasz serwis na tych większych, międzynarodowych forach, żeby grono uzytkowników poszerzyło się :)

Piszę poprawnie po polsku

tb 
Administrator

Wysłany: 2008-03-20, 12:43   

maxx, reklamowanie na dużo większych forach najlepiej własnych myślę że to jakieś 30% nowych userów,zaś 70% to userzy z wyszukiwarki Google :).
Obiemami rzeczami postaram się zająć.
To moje zadanie.
P.S Kto będzie trzymał się ekipy to nie pożałuje :]

Woocash 
Administrator

Wysłany: 2008-03-20, 13:13   

"Ekipa z niebieskiego jeepa :] "
Dopisuje się do słów tomka. Dodam jeszcze o nienagannej kulturze osobistej i stylu wypowiedzi. Trzeba pamiętać, że od tego jaki mamy teraz start będzie w dużej mierze zależała przyszłość forum. Jednak jak zostało już wspomniane na wszystko trzeba jeszcze poczekać. W końcu cierpliwość w tej branży jest prawie najważniejsza ;)
Do roboty! :D

Szkodnik

Wysłany: 2008-04-17, 16:14   

myśle że większość osób szuka właśnie forum przez google tak jak ja :] szukałem czegoś dobrego ... nie miałem chęci robić własnego forum :P czekać tylko aż ludzie wejdą :P hmm nie mam aż takiej cierpliwości :P

tb 
Administrator

Wysłany: 2008-04-17, 16:35   

Arturze udzielaj się a napewno otrzymasz rangę.

Planuję wypozycjonować stronę takby miała on od 6 do 8 tysięcy unikalnych wejść dziennie.
Także mówię zainteresowanym to co napiszecie będzie tylko na wasz plus :)
Nic tutaj nie zginie a może sie tylko rozwinąć ;)
Pozdrawiam Tomek.

Szkodnik

Wysłany: 2008-04-17, 16:45   

Racja :] a więc do roboty tylko że taraz prawie wychodze :p a jeszcze wszystkich postów nie przeczytałem dokończe innym razem jak tylko będę na kompie :]

Odpowiedz do tematu